2007-08-14

Skanderborg Festival!

Så sluttede årets Skanderborg Festival desværre - det gør de altid efter alt for kort tid. Heldigvis kan jeg stadig mærke efterdønningerne (udover tømmermændene) - det er ligesom om man er lidt mere afslappet, lidt mere snaksagelig og lidt gladere i dagene efter en festival - og i år er ingen undtagelse.

I år havde vi igen halvfjerdser-/diskotema i Cocktailbaren (som de sidste par år har heddet Flash Gordon-baren), og efter tre år med arbejde i baglokalet havde jeg besluttet mig for at gøre forsøget med at være bartender for første gang. Alt efter hvem man spørger, er det enten et skridt op eller ned på rangstigen. Det var i hvert fald hårdere end jeg havde regnet med at være på hele tiden - specielt de dage, hvor man kun havde fået tre timers søvn, og på en festival er det jo de fleste dage. Det tog lidt for lang tid før jeg fandt ud af, at 3 hurtige Irish Coffees kan gøre underværker i sådan en situation. Det må jeg huske til næste år!

Men hvor er det rart at arbejde i Cocktailbaren - den er fyldt med rare, dejlige mennesker. Det må være noget med festivallen - man dukker kun op på Danmarks Smukkeste Festival hvis man ved, man er et smukt menneske.

(Og nåja, så fik jeg set Danser med Drenge, Alphabeat, Basshunter samt hemmelige specialudgaver i en hemmelig bar af Fysikshow, Hinnerup & Omegns Jagtforenings Jagthornsblæsere og Danmarks Smukkeste Kvartet. Specielt de tre specialudgaver var totalt uventede og totalt fede :-) )

7 kommentarer:

Thomas Widmann sagde ...

Kan du så mixe enhver drink ud fra hukommelsen nu?

Hotdog sagde ...

Nope. Og jeg glemte at tage en kopi af drinkskortet, så jeg er ekstra dårlig til det nu.

Men Mojito'er kan jeg vist huske til jeg dør nu, for den var dælme populær:

1 tsk rørsukker
5-6 mynteblade
1/2 limefrugt (= ca. 4 stykker)
4 cl rom
danskvand

Rørsukker, mynteblade og limefrugt mortes og hældes i et glas. Man kan bruge lidt danskvand til at få det hele med over i glasset. Tilsæt rommen, fyld op med danskvand og evt. et par isterninger, hvis kunden vil have det.

Jeg tror faktisk ikke, jeg nåede at drikke en, men de skulle vist være ret gode...

Trine sagde ...

Absolut sexet som altid. Hvad har de givet dig, for at få dig i en hvid skjorte? Jeg troede ikke du ejede den slags?

Hotdog sagde ...

Trine, uhadajo - jeg købte fire specielt til lejligheden. Da billedet blev taget kunne jeg ikke finde min guldkæde, ellers havde det været endnu mere absolut sexet! :-)

Sebastian sagde ...

Nej, Niels, det har du altså misforstået.
Det er ikke sexet med de der guldkæder.

Hotdog sagde ...

Sebastian, yoda! Temaet for baren var jo 70'er/disko! :-)

Vinmunken sagde ...

Har fundet sådan en melon med vodka vandhane som er ret cool

http://morefews.dk/huskelisten-perfekt-smukfest-festival/