2007-06-03

Bogbrænding

Jeg er ved at ryde op i min bogsamling endnu engang - og har fundet en række bøger, jeg aldrig tror jeg kommer til at læse. Er der nogen, der vil have nogle af dem ekstremt billigt og/eller gratis?

Okay, bøgerne bliver nok ikke brændt, hvis jeg ikke kommer af dem dem, men jeg får flere og flere bøger og mindre og mindre plads, så jeg skal lige overveje, hvad jeg gør ved dem...

(Undskyld i øvrigt, hvis jeg har fået nogle af dem af dig :-) )



5 kommentarer:

Trine sagde ...

Du ved udemærket godt, at man ikke smider bøger ud, uden at konsultere mig først. Der er i hvert fald plads til Jan Guillou, Oldemors læge- og kogebog, Java in a Nutshell og Harry Potters Schoolbooks i vores reoler.

Prøv da i øvrigt at sælg dem (altså resten) på pensum.dk. :)

Thomas Widmann sagde ...

Jeg kender godt problemet. Jeg har nu flyttet hovedparten af mine bøger op på et afsidesliggende loft, så de ikke fylder i lejligheden.

Jan G. Laursen sagde ...

'Programming Windows' handler den f.eks om integration imellem de forskellige ting i Office-pakken?
Og hvis ja (eller bare tæt på), hvilken Office (og hvilken Winsnøws).

Har du nogen XHTML-bøger?

Hotdog sagde ...

Trine, det er nu reserveret til dig :-).

Thomas, njah, men hvis jeg nu ved, jeg aldrig får bøgerne læst (igen), hvorfor så beholde dem, hvis andre kan få fornøjelse af dem?

Jan, "Programming Windows" handler om intet i den stil, den er derimod en "definitive guide to the win32 api". Og nej, jeg har ingen XHTML-bøger til salg :-).

Mads sagde ...

Omg, hvorfor vil du brænde Genspejlet?! Den er jo genial!

God humor, btw.