2008-05-03

Billeder

Jeg har endelig fået uploadet billeder fra mit digitalkamera:












2008-05-01

Cheap stuff from Hong Kong

Beklager - dette bliver et skandaløst kommercielt indlæg!

Trine gjorde mig for nyligt opmærksom på verdens bedste netbutik: DealExtreme. DealExtreme er smarte, for de har et kæææmpe katalog, og de sender ting worldwide portofrit(!)

Så hvis du lige har forelsket dig i en dims til $2, så koster dig det altså kun en tier at få den hjem (cirka). Sålænge du holder dig under 80 kr./ordre, kommer toldvæsenet heller ikke efter dig.

Og de har stort set alt indenfor kabler, værktøj og dimser, og meget indenfor batterier, skønhedspleje etc. etc. etc. Her er et udpluk af de ting, jeg indtil videre ikke har kunnet lade være med at købe:

1.5M mini-jack audio cable: $1.80 (< 10 kr.)
Mini 4-ports USB 2.0-hub: $5.37 (< 30 kr.)
Nylon cable ties (100-pack): $1.99 (< 10 kr.)
Øre-bøffer: $3.17 (< 16 kr.)
PC-intern kabelsplitter: $1.66 (< 10 kr.)
PCI diagnostic card: $7.41 (< 40 kr.)
Keychain-lommelygter (10-pack): $4.73 (< 25 kr.)
Soldrevet dæktryksmåler: $8.14 (< 45 kr.)
Anti-statisk elektricitetsarmbånd: $1.80 (< 10 kr.)
Gillette Mach 3 m/3 blade (4-pack): $9.38 (< 40 kr.)

Priserne kan s'f'lig gå både op og ned, men hvis dollarkursen holder sig lav, er DealExtreme et rart sted at handle! :-)

(Og ja, jeg har indset, at hvis man køber en hel masse billige ting, så ender det alligevel med at blive dyrt - men engang imellem kan man bare ikke leve uden en soldrevent nikkende alien til $4.26 (< 25 kr)! Jeg kunne have sparet en hund på et købe min cardreader hos DealExtreme i stedet for billigste sted i Danmark!)

Eskobar

Jeg har helt glemt at sige det: Jeg har været til koncert med Eskobar. Det er nogle svenskere, der vistnok er ret kendte. Jeg havde bare aldrig hørt dem før, men det skal man da ikke lade sig stoppe af, skal man? :-)

Jeg var afsted med nogle piger - fyrene i omgangskredsen valgte at bruge aftenen i en bar i stedet for - ordet "tøsepop" blev brugt, da jeg spurgte, om man ikke skal prøve noget nyt, når man nu fik chancen? Oh well.

Det første nummer, de spillede, var ret godt. Det synes de øvrige folk, der hørte dem, vist også - de hujede og klappede. Så spillede Eskobar nummeret een gang til. Det synes jeg var lidt underligt, men der var ikke rigtig nogen andre, der lod sig mærke med det - folk var stadig enormt begejstrede, og det var jo sådan set stadig et fint nummer.

Da Eskobar så spillede nummeret igen for tredie og fjerde gang, begyndte jeg lige så stille at blive paranoid, men alle de andre var stadig henførte. Jeg prøvede at gå på toilettet for at se, om det hjalp - men det gjorde det ikke. Efter femte og sjette gang så jeg stadig ud til at være den eneste, der havde opdaget, at de spillede det samme nummer igen og igen. Mærkeligt!

Syvende nummer var så rent faktisk et andet nummer, og det var sådan set også ret godt - nok specielt fordi det var et andet nummer - jeg blev helt glad. Men så gik de tilbage til det første nummer igen, og da de havde spillet det yderligere 6 gange gav jeg op og gik. Det er første gang, jeg er gået før tid til en koncert, jeg har betalt specifikt for. Mærkeligt.

Bagefter sagde de andre, at det da havde været en enormt god koncert (med helt forskellige numre hele vejen igennem!) Jeg må være ved at blive gammel!