2008-04-20

Åbningstider

Steder, jeg p.t. godt kunne tænke mig var døgnåbne ligesom 7-11 (eller idet mindste havde åbent til 22, så man kunne nå derhen efter aftensmaden):

* Steder, der lapper huller i lydpotter.
* Steder, der sælger sko uden huller i.
* Steder, der sælger senge uden sprungne fjedre.
* Steder, der sælger moderigtigere briller.
* Tandlæger.

2008-04-17

Hack That Body

En af de ting, jeg glæder mig mest til i fremtiden, er ordentlig nanoteknologi. Altså ikke bittesmå dimser, der kan sørge for, at sofaen ikke bliver rød, når man spilder saftevand på den, men bittesmå dimser, der med jævne mellemrum suser rundt i mit hjem og fjerner støv og overflødige partikler fra alle overflader (gulve, borde, vinduer, TV-skærme etc.). Det bliver sejt. Måske - hvis de samarbejder - kan de endda gå ned med affaldet?

Men der er dog noget, jeg glæder mig til endnu mere, og det er når vi engang får et ordentligt API til kroppen. Det bliver sejt - mulighederne er næsten endeløse!

Har du knækket en negl? No problem, sæt negleproduktionen op om aftenen på den relevante finger, så er neglen klar næste morgen.

Vil du gerne have langt hår? Samme løsning - også det er klart næste morgen. Og du kan endda blive naturligt blondine, hvis du vil.

Men det bliver bedre endnu: I bedste Neuromancer-stil burde man kunne fortælle øjnene, at de altid tilfældigvis lige i det ene hjørne af sysnfeltet skal se et digitalur. Jeg kan dog ikke helt finde ud af, om det vil kræve noget ekstra at NTP-enable uret. Man burde også kunne læse mails og websurfe på samme måde, men det kræver nok noget tilsluttet hardware et eller andet sted.

Viagra burde heller ikke rigtig blive nødvendigt mere - man skal bare fortælle kroppen, hvor den skal sende noget blod hen, så skulle det hele gå af sig selv. Og nu vi snakker om den slags, burde man også kunne stimulere kødproduktionen i et enkelt område af kroppen, hvis man er lidt utilfreds.

Og hjernen? Endnu bedre: Før man skal til eksamen (eller på arbejde for dem af os, der er blevet voksne) kan man lige skrue den del af hjernen, der bruges, op til 80-90% - eller ned til 2%, hvis man skal i byen...

Men noget af det mest brugte bliver nok den der lille indstilling, der kan justere ens forbrændning. Man burde kunne gå rundt med en lille Ipod Nano-størrelse-ting, der konstant monitorerer, hvad kroppen fortæller om hvad man har indtaget af energi, og hvad den har brug for til at overleve og have det godt - og så justerer dimsen kontinuerligt ens forbrænding, så man altid vejer f.eks. 72 kg. Nice!

Jeg glæder mig som et lille barn! Kommer fremtiden ikke snart?

2008-04-16

Domænekøb

Jeg har prøvet noget nyt i dag: Jeg checkede, om et specifikt (sejt) domænenavn var ledigt. Det var det - men jeg købte det ikke. Det er vist første gang :-)