2007-09-18

Stress

Jeg læste et sted, at et tegn på, at man begynder at få stress, er at man drikker mere kaffe. Øv. Mit kaffeforbrug er helt klart steget, og jeg troede egentlig bare det betød, at jeg var ved at være modstandsdygtig over for stadset.

Nå, heldigvis stod der også, at et andet godt tegn på stress var, at man også drikker mere alkohol. Det gør jeg heldigvis ikke, så jeg har nok ikke stress alligevel.

Hvornår dælen skulle jeg få tid til at drikke alkohol?

2007-09-15

Første brownies

Så har jeg lavet de første brownies i mit liv. Selvom det var fra en "tilsæt vand og prop i ovnen"-blanding, gik det naturligvis galt.

Selve brownies'erne gik vist fint (tror jeg - jeg har ikke prøvet at smage dem endnu) - men glasuren blev mærkelig og fik mest af alt det hele til at ligne en slagmark. Med hjælp fra en bofælle blev der dog lavet noget nyt glasur, der kunne hældes ovenpå. Tak, Kari! :-)

Til venstre: Før den ekstra glasur - "slagmarks"-versionen.
Til højre: Efter den ekstra glasur - "som det bør se ud"-versionen.

2007-09-08

2007-09-07

Resultat af fremtiden

Så er afstemningsresultatet klar, og jeg ved nu, hvad jeg skal koncentrere mig om de næste fem år. Tak for det! :-)

Der var hele fem, der stemte, hvilket var cirka fem mere end jeg havde regnet med, taget i betragtning, at jeg ikke selv stemte. Følgende ting fik mere end to stemmer:

4) Rydde op (2 stemmer = 40%)
3) Lære at tegne (4 stemmer = 80%)
2) Andet (4 stemmer = 80%)
1) Finde kvinden i mit liv (5 stemmer = 100%)

Excellent! Jeg har tænkt mig at gøre tingene i rækkefølge, så jeg skal bare lige rydde op, lære at tegne og gøre noget andet, så skal jeg nok finde kvinden i mit liv.